Στην κατασκήνωση υπάρχουν καρτοτηλέφωνα και τηλεφωνικό κέντρο με πολλές γραμμές εξυπηρέτησης.

Για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών σας ζητάμε τη συνεργασία σας και σας παρακαλούμε να αποφύγετε τα τηλεφωνήματα τις πρώτες μέρες και τις επισκέψεις την πρώτη βδομάδα. Η πολύ συχνή επαφή και επικοινωνία αποσπά τα παιδιά από το πρόγραμμά και τις δραστηριότητες και δυσκολεύει την προσαρμογή τους.

Αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη και πριν επικοινωνήσετε με το παιδί σας ΖΗΤΗΣΤΕ ενημέρωση από κάποιον υπεύθυνο. Να είστε σίγουροι ότι αν χρειαστεί θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φροντίστε οι επισκέψεις σας να γίνονται Σάββατο και Κυριακή και οπωσδήποτε ΟΧΙ το πρώτο Σαββατοκύριακο της κατασκηνωτικής περιόδου. Σε περίπτωση που κάποιοι κατασκηνωτές έρθουν τις επόμενες μέρες από την έναρξη της περιόδου, δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων στην κατασκήνωση παρά μόνο μέχρι την γραμματεία για τα διαδικαστικά.

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 11:00-13:30 & 17:30-20:30 ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ: 11:00-13:30 & 17:30-20:30

ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ:

Από το χώρο της κατασκήνωσης δίνονται άδειες μόνο στους γονείς των κατασκηνωτών ή σε νόμιμο εκπρόσωπο με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από οποιαδήποτε Δημόσια Αρχή και εφόσον ελεγχθεί ή παραδοθεί η Αστυνομική Ταυτότητα στην υποδοχή και γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση οριστικής αποχώρησης.

Κατά την ημέρα άφιξης οι γονείς/συνοδοί δεν μπορούν περάσουν εντός της κατασκήνωσης. Η διαδικασία της δήλωσης άφιξης κατασκηνωτή θα γίνεται στην Κεντρική Πύλη.