ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ

Ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να κάνουν όλα τα υποψήφια στελέχη (παλιά και νέα) και να συμπληρώσουν την θέση για την οποία ενδιαφέρονται. Όσον αφορά τις κατασκηνωτικές περιόδους θα υπάρχουν ενδεικτικές ημερομηνίες, οι οποίες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν  ανάλογα με την λήξη της σχολικής χρονιάς και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των κατασκηνώσεων.

Όσον αφορά τους υποψήφιους ομαδάρχες τονίζουμε ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ΜΟΝΟ όσοι συμπληρώνουν τα 16 τους χρόνια ως τον Μάιο, ώστε να προλάβουν να κάνουν την διαδικασία της έκδοσης βιβλιαρίου ανηλίκου για να γίνει η πρόσληψη τους. Όσοι τα συμπληρώνουν αργότερα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να έρθουν στην κατασκήνωση στα πλαίσια του προγράμματος ACADEMY.

Φέτος, λόγω της κατάστασης με τον covid-19, πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν σεμινάρια ομαδαρχών δια ζώσης. Επειδή ήδη οι μαθητές έχουν αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή με την τηλεκπαίδευση, αποφασίσαμε να μην τους επιβαρύνουμε κι άλλο με διαδικτυακά σεμινάρια. Έτσι, όσοι καινούριοι υποψήφιοι ομαδάρχες επιλεχθούν από τον Αρχηγό να περάσουν από συνέντευξη, θα λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή στο email  ένα εγχειρίδιο, που θα περιλαμβάνει όλα όσα αναλύουμε στα σεμινάρια και πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος ομαδάρχης. Με αυτόν τον τρόπο, αφού το μελετήσει, θα είναι έτοιμος να περάσει από συνέντευξη και να είναι κατατοπισμένος σχετικά με αυτά που θα τον ρωτήσει ο Αρχηγός.

Ευχαριστούμε για την τεράστια ανταπόκριση και το ενδιαφέρον, που υπάρχει ήδη για τις θέσεις των στελεχών. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα οργανώσουμε για τους κατασκηνωτές μας ένα απόλυτα ασφαλές, δημιουργικό και ξένοιαστο καλοκαίρι!!!