Στην κατασκήνωση υπάρχουν καρτοτηλέφωνα και τηλεφωνικό κέντρο με πολλές γραμμές εξυπηρέτησης.

Για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών σας ζητάμε τη συνεργασία σας και σας παρακαλούμε να αποφύγετε τα τηλεφωνήματα τις πρώτες μέρες. Η πολύ συχνή επαφή και επικοινωνία αποσπά τα παιδιά από το πρόγραμμά και τις δραστηριότητες και δυσκολεύει την προσαρμογή τους.

Αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη και πριν επικοινωνήσετε με το παιδί σας ΖΗΤΗΣΤΕ ενημέρωση από κάποιον υπεύθυνο. Να είστε σίγουροι ότι αν χρειαστεί θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Το ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ και φέτος ΔΕΝ επιτρέπεται. Επιτρέπονται οι άδειες εξόδου για λίγες ώρες. Οι διανυκτερεύσεις ΔΕΝ επιτρέπονται εκτός αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι (π.χ. ιατρικές εξετάσεις, σχολικές εξετάσεις).

ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 11:00-13:30 & 17:30-20:30

ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ:

Από το χώρο της κατασκήνωσης δίνονται άδειες μόνο στους γονείς των κατασκηνωτών ή σε νόμιμο εκπρόσωπο με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από οποιαδήποτε Δημόσια Αρχή και εφόσον ελεγχθεί ή παραδοθεί η Αστυνομική Ταυτότητα στην υποδοχή και γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση οριστικής αποχώρησης.

Κατά την ημέρα άφιξης οι γονείς/συνοδοί δεν μπορούν περάσουν εντός της κατασκήνωσης. Η διαδικασία της δήλωσης άφιξης κατασκηνωτή θα γίνεται στην Κεντρική Πύλη.