ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ

Ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να κάνουν όλα τα υποψήφια στελέχη (παλιά και νέα) και να συμπληρώσουν την θέση για την οποία ενδιαφέρονται. Όσον αφορά τις κατασκηνωτικές περιόδους θα υπάρχουν ενδεικτικές ημερομηνίες, οι οποίες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν  ανάλογα με την λήξη της σχολικής χρονιάς και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των κατασκηνώσεων.

Όσον αφορά τους υποψήφιους ομαδάρχες τονίζουμε ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ΜΟΝΟ όσοι συμπληρώνουν τα 16 τους χρόνια ως τον Μάιο, ώστε να προλάβουν να κάνουν την διαδικασία της έκδοσης βιβλιαρίου ανηλίκου για να γίνει η πρόσληψη τους. Όσοι τα συμπληρώνουν αργότερα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να έρθουν στην κατασκήνωση στα πλαίσια του προγράμματος ACADEMY.

Στόχος μας είναι τα φετινά σεμινάρια ομαδαρχών να πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Θα υπάρξει μέσα στον Φεβρουάριο σχετική ενημέρωση. Αφού ολοκληρωθούν τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις με τον Αρχηγό της κατασκήνωσης.

Ευχαριστούμε για την τεράστια ανταπόκριση και το ενδιαφέρον, που υπάρχει ήδη για τις θέσεις των στελεχών. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα οργανώσουμε για τους κατασκηνωτές μας ένα απόλυτα ασφαλές, δημιουργικό και ξένοιαστο καλοκαίρι!!!