ΕΦΚΑ

Ξεκίνησαν από σήμερα 2/6 έως 9/6 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ

Οι αιτήσεις αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2016 έως το 2006

Οι άμεσα ασφαλισμένοι θα συνδεθούν με τους κωδικούς taxis και θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση επιλέγοντας τον τομέα στον οποίο ανήκουν (πχ πρ.ΤΣΑΥ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν τα παιδιά είναι ασφαλισμένα στον άλλον γονέα θα πρέπει οπωσδήποτε να πληκτρολογήσουν το ΑΜΚΑ του ώστε ο ΕΦΚΑ να αντλήσει τα στοιχεία των παιδιών από εκεί.

Στην συνέχεια θα πρέπει να προσθέσουν και το ΑΜΚΑ των παιδιών και τα στοιχεία τους θα βγούνε αυτεπάγγελτα.

Θα έχει και ένα πλαίσιο για τον αριθμό των ανήλικων τέκνων της οικογένειας, αν για κάποιο λόγο δεν είναι σωστό το διορθώνουν μόνοι τους (έξτρα μόρια)

Στην συνέχεια θα επιλέξουν κατασκήνωση και περίοδο (ο ΕΦΚΑ δίνει 5 επιλογές πχ ή την ίδια κατασκήνωση διαφορετική περίοδο ή διαφορετικές κατασκηνώσεις)

Αν οι αιτήσεις είναι περισσότερες των προσφερόμενων θέσεων ο ΕΦΚΑ προχωράει σε μοριοδότηση. Η κατασκήνωση δεν έχει κανέναν λόγο σε αυτό!

Από τον ΕΦΚΑ υπάρχει πρόθεση να βγάλει τα αποτελέσματα 13/6. Σε περίπτωση που κάποιος εγκριθεί θα μπορεί να εκτυπώσει την κάρτα κατασκηνωτή και θα πρέπει να την προσκομίσει στην κατασκήνωση ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ.

Υπενθύμιση στον ΕΦΚΑ ανήκουν οι εξής τομείς: ΤΣΑΥ, ΤΑΣ, ΤΥΔΚΥ, ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΏΝ, ΤΑΞΥ, ΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΓΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΦΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΑΕΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΑΕΕ-ΤΑΝΠΥ, ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΑΠΟΤΕ, ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΑΥΤΕΚΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις γίνονται στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ: https://www.efka.gov.gr/el/aiteseis-kataskenoseon-2022